Residence K97 | Munich

Information

Photo credits: Oliver Jahnke l Munich

The upper most floor and attic area of a turn-of-the-Century multiple family building was transformed into a private apartment. The latest of technology in fire protection and insulation were utilised. The volume was reorganised with the inclusion of a roof terrace allowing for natural light to flood the living space. The complete interior concept was rounded out with new built-in fixtures, the highlight of which is a free hanging dining bar.

Das Dach und der Speicher eines Mehrfamilienhauses aus der Jahrhundertwende wurde abgetragen und komplett wieder neu aufgebaut mit dem neuesten Anspruch an Brandschutz und Dämmung. Durch den Einschnitt einer Dachterasse erfuhr die Fläche eine neue Einteilung. Der Umbau umfasste ein Einrichtungskonzept mit neuen Einbauten und Beleuchtung. Das Highlight ist der freihängende Küchenesstischtresen.