Residence F9B | Munich

Information

Photo credits: Miekenclever | Munich

The existing L-shaped bungalow from the 1960’s was enlarged with a side wing to create an enclosed south facing terrace. The basement was refitted and converted into liveable work space. A new roof, windows with sun protection, modernised floor coverings, new bathrooms and complete technical refit were part of the renovation. Solar panels were installed in the modernization as well as complete interior furnishings.

An einen L-förmigen Bungalow aus den 60er Jahren wurde ein Seitenflügel angebaut, so daß eine nach Süden gewandte, dreiseitig umschlossene Terrasse entstand. Im Zuge der Anbauarbeiten wurde auch das bestehende Haus inkl. Kellergeschoß umgebaut und komplett renoviert: Erneuert wurden das Dach, die Fenster mit Sonnenschutz, Türen, Estriche, Bodenbeläge, Sanitärräume sowie die Haustechnik (Elektro, Sanitär, Heizung, Vorrichtung für Photovoltaik, Solarthermie). Die Planung umfaßte auch den kompletten Innenausbau.